Welcome to IRetailCheck®

iRetailCheck® is based on state of the art cognitive video AI technology which enables real time monitoring of your retail store. Already more than 500 checkouts are installed with one of our monitoring solutions which represents more than 30.000.000 performed analytics.

CaddyCheck® CheckOut – TopDown

CaddyCheck® CheckOut – TopDown

CaddyCheck® TopDown is een detectiesysteem dat uw kassabedienden alléén waarschuwt als er een artikel IN een winkelwagen achterblijft. Uw kassapersoneel hoeft zich geen zorgen te maken over alle andere winkelwagens waarin GEEN onbetaalde artikelen liggen.

De al bestaande oplossingen (eenvoudige camera met scherm, spiegels …) voldoen niet meer aan de eisen van de hedendaagse supermarktondernemer.

Kassiers hebben te weinig tijd om alle winkelwagens te controleren. Meer dan 70% van de winkelwagens passeert de kassa zonder controle, ook al zien ze alle beelden van de winkelwagen continue op een scherm. Omdat het om een routineklus gaat, verslapt hun aandacht snel.

CaddyCheck® TopDown geeft onmiddellijk een beepsignaal wanneer een artikel in een winkelwagen achterblijft. Het systeem toont de kassier een stilstaand beeld van het ‘vergeten’ product. De aandacht van de kassier wordt gevestigd op het probleem en gaan er geen goederen meer onbetaald de deur uit. Lege winkelwagens verschijnen niet op het scherm en daar moet de kassier zich dan ook niet om bekommeren.

IRetailCheck

Reacties zijn gesloten.